KUNDALINI

Viviane Lambrechts-Point


Is speciaal ontworpen voor cliënten die veel last hebben van vastzittende schouders, bovenrug en armen. Dit wordt vaak veroorzaakt door stress. Deze stress slaat zich vooral op rondom het schoudergebied. Met deze nieuwe behandeling wordt ontspanning gebracht en de blokkades die ontstaan zijn worden opgeheven. 
 

                                    

De kruiden zijn genezend en reinigend. Er wordt gewerkt met kleine stempels voor de armen, handen, hals, gezicht, decolleté en schouders. Uw huid krijgt als het ware een oppepper. In de kleine stempels zitten gemalen kruiden, met o.a. het kruid Acacia concinna, wat een bijzondere huidverbeteraar is en verjongend werkt.
- Door de behandeling van het gezicht met kleine stempels wordt de doorbloeding gestimuleerd. De kruiden hebben een reinigend effect op de huid. Doordat de meridianen in het gezicht direct onder het huidoppervlak liggen, worden ze extra geactiveerd, wat de huidkwaliteit ten goede komt. De gestempelde lichaamsdelen worden daarna d.m.v. een massage behandeld. Als afsluiter krijgt u een heerlijke rustgevende voetmassage met etherische oliën.
Het brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, jicht en spierdystrofie. Heeft u veel last van vastzittende schouders, bovenrug en armen, probeer dan deze massage.
 

Sabaaydi massages > Sabaaydi Plus massage